PartnersCommercialiseer myMailMarket onder uw eigen merknaam

Reseller of partner van myMailMarket

myMailMarket is er niet alleen voor de pure eindklant. Wij werken ook graag samen met brand agencies, communicatiebureau's en webdesigners die beroep op ons kunnen doen om de e-marketing campagnes voor hun klanten op een professionele manier uit te voeren. Dat kunnen ze in eigen beheer (resellers) of door het commercialiseren van het myMailMarket platform onder de eigen merknaam (partners).


myMailMarket for agencies

Extra functies

Naast alle standaard functies van het myMailMarket platform bieden wij resellers en partners nog enkele belangrijke aanvullingen:

   Whitelabel

Partners en Resellers van myMailMarket kunnen onze online software onder hun eigen merknaam commercialiseren. Om naadloos te kunnen integreren met hun huisstijl is het daarom mogelijk gemaakt de opmaak van ons platform volledig te personaliseren. Dit kan snel en eenvoudig door een basis css bestand aan te passen en opnieuw op te laden. Neem voor meer informatie contact op met ons.

   Support via e-mail of telefoon

myMailMarket is dusdanig opgebouwd en ontwikkeld dat het voor gebruikers gemakkelijk is om zelfstandig te leren werken met het platform. Voor problemen en vragen die alsnog zouden kunnen bestaan, biedt myMailMarket ondersteuning aan via e-mail en telefoon. U kan daarbij zelf kiezen of wij al dan niet rechtstreeks in contact komen te staan met uw klanten.

   Log in vanuit jouw website

Dankzij onze krachtige API, kunt u gemakkelijk de database van uw bedrijf of CRM-software synchroniseren met uw myMailMarket account. Zo kan u rechtstreeks uw accounts van uw CRM-programma in myMailMarket beheren. Daarnaast kunnen klanten zelfs inloggen op hun account vanuit uw eigen website. Sommige van onze agentschappen gebruiken de API winkelmandjes, blogs, CMS systemen en project management systemen te integreren. Voor meer integraties, contacteer ons.

   Beheer uw eigen klanten

Zet voor elke van uw klanten een aparte account op, met een persoonlijke login en paswoord. Bepaal zelf uw prijzen en overleg met uw klant of ze al dan niet maandelijks of per campagne wensen te betalen.

   Geïnteresseerd?

Bent u geïnteresseerd om partner te worden van myMailMarket? Dan bespreken wij met u graag de verschillende mogelijkheden en condities. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Enkele referenties:

Walt Disney Company
Riverwoods
Base
Proximus
Soubry
Mondelez

Ontvang je gratis demo account